Počela prodaja karata za Beogradski džez festival

Prodaja kompleta karata po promotivnim cenama za Beogradski džez festival koji će biti održan od 26. do 30 oktobra, počela je danas na svim prodajnim mestima Eventima.

Kultura

Izvor: Beta

Četvrtak, 28.04.2016.

13:12

Počela prodaja karata za Beogradski džez festival

Komplet karata za 10 koncerata u Domu omladine od danas košta 3.500 dinara, a za četiri koncerta u Sava centru 2.500 dinara, cena pojedinačne karte za koncert kreće se od 1.200 do 2.000 dinara.

Menadžer festivala Dragan Ambrozić kazao je danas da će 27. oktobra u Sava centru u okviru festivala nastupati jedna od najvećih zvezdi savremenog džeza, izvođač na kontrabasu, Aviši Koen trio (Avishai Cohen Trio), dok će dan kasnije nastupati bend Aziz predvođen Dejvom Holandom, kao i sa se očekuje nastup poznatog bubnjara Džeka Dedžoneta.

"Oni su zadužili savremene autore u džezu. Ideja je da se vratimo na početke džez zvuka, kao da još jednom proverimo i svoj i legitimitet umetnika. Nastupaće i plejada mladih autora", kazao je Ambrozić.

On je dodao da će ovogodišnji festival biti održan pod sloganom "Planeta džez", a da će biti posvećen džezu iz latinskih zemalja, "odakle dolazi nova vizija džeza". Kao najava festivala povodom Svetskog dana džeza u subotu, 30. aprila biće održan koncert pijanistkinje i pevačice Mione Deler Babić i njene koleginice Lie Pale u sali Amerikana u Domu omladine Beograda.

"Verujem da u svojoj muzici dodirujem tradicije evropske muzike, pre svega džeza, ali i tradicionalne muzike Balkana", rekla je Deler Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: