Hit grupe Nirvana u kantri-folk obradi (VIDEO)

Kantri-folk muzičar Stargil Simpson, objavio je spot za pesmu “In Bloom” koja se originalno nalazi na kultnom albumu grupe Nirvana „Nevermind“.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Ova obrada naći će se na Simpsonovom predstojećem albumu “A Sailor’s Guide To Earth”, koji će biti objavljen 15. aprila.

Album je snimljen u nešvilskom studiju Butcher Shoppe, a producirao ga je Simpson. Što se tiče spota, režirao ga je Mat Mahurin.

Spot možete pogledati ispod.

Muzika

Editors: "Današnji život izgleda kao bombardovanje"

Kragujevac se pre osam godina upisao na spisak gradova koji ljubiteljima dobrog zvuka, početkom leta, nudi kvalitetan muzički doživljaj. Arsenal fest poslednjih godina dokazuje da nije „samo jedan od...“, što se videlo i čulo već prve večeri njegovog ovogodišnjeg izdanja, kada su na glavnoj bini nastupila dva izuzetno aktuelna benda, koji su sinoć prvi put svirali u Srbiji.

Muzika petak 22.06. 17:01 Komentara: 0

Arsenal fest otvorili The Kills, YU grupa i Editorsi

Arsenal Fest 08 počeo je u četvrtak uveče u Kragujevcu, gde je skoro 7.000 posetilaca moglo da uživa u premijernom pojavljivanju u Srbiji britanskoameričkog benda The Kills, vrhunskom koncertu grupe Editors, trostrukom pank nastupu KBO!, Marky Ramonea i ČBS, kao i svirkama Yu grupe, Let 3, Nikole Vranjkovića, Dub inc...

Muzika petak 22.06. 13:27 Komentara: 2

Filharmoničari vas pozivaju na piknik #2

Uoči novog Muzičkog piknika pod zvezdama, koji je zakazan za nedelju 24. jun, violinistkinja Jelena Dragnić se priseća kako je izgledao prvi koncert na otvorenom koji je Beogradska filharmonija prošle godine održala u novobeogradskom bloku 13 kod Ušća.

Muzika četvrtak 21.06. 14:40 Komentara: 4
strana 1 od 1300 idi na stranu