Poslušajte do sada neobjavljenu pesmu Kurta Kobejna

"Sappy" je tipično melanholična pesma koja je na kraju postala Nirvanina pesma "Verse, Chorus, Verse".

Izvor: Blic
Podeli

Ovo je demo-snimak koji će fanovi moći da čujemo i na albumu "Montage of Heck" koji bi uskoro trebalo da izađe.

Verzija je originalno snimljena 1988. godine, a vi je poslušajte ovde dok album ne bude ugledao svetlost dana 13. novembra.

Poslušajte finalnu verziju:

Podsetimo, legendarni frontmen benda “Nirvana” preminuo je 5. aprila 1994. godine, kada je sebi pucao u glavu i ubrzo potom preminuo u 27. godini.

Iako mnogi njegovi fanovi širom sveta smatraju da se poznati pevač i gitarista nije ubio, već da je ubijen, zvanična verzija je da je Kobejn pucao sebi u glavu u prostoriji iznad garaže njegove kuće u Sijetlu i da je preminuo tri dana kasnije.

Muzika

Hiromi, Mahantapa i The Firebirds na Džez festivalu

Udarno veče 31. Beogradskog džez festivala otvoriće večeras u Domu sindikata Big Bend RTS-a sa nemačkim saksofonistom Kristofom Lauerom, nakon čega sledi koncert Hiromi trija (Japan/SAD), dok u Domu omladine publiku očekuju američki saksofonista indijskog porekla Rudreš Mahantapa i danski bend The Firebirds.

Muzika subota 31.10. 10:47 Komentara: 0

Dorantes, Zenon, Kafizo i Pale na džez festivalu

Treće večeri 31. Beogradskog džez festivala u Domu omladine nastupiće zvezda španske muzičke scene David Penja Dorantes, američki saksofonista poreklom iz Portorika Migel Zenon, austrijska vokalna solistkinja Lia Pale i mladi italijanski saksofonista Frančesko Kafizo.

Muzika petak 30.10. 10:34 Komentara: 0

Svečano otvoren 31. Beogradski džez festival

U Velikoj sali Doma omladine večeras je svečano otvoren 31. Beogradski džez festival, pod sloganom "Budućnost džeza" nastupima vokalne solistkinje Jelene Jovović i američkog saksofoniste Džejmsa Brendona Luisa, dok je nešto kasnije publika mogla u sali Amerikana da čuje američkog saksofonistu Tonija Malabija i portugalskog trubača Suzan Santoš Silva.

Muzika četvrtak 29.10. 22:31 Komentara: 0
strana 1 od 31 idi na stranu