Grupa U2 objavila novi spot

Spot za pesmu „Song for Someone“ irskog benda U2, naredna 24 sata je dostupan na njihovoj Fejsbuk strani.

Kultura

Izvor: NME

Četvrtak, 27.08.2015.

20:24

Default images
Foto: Screenshot

Pesma „Songs of Innocence“ je sa poslednjeg U2 albuma „Songs of Innocence“. Magazin Bilbord navodi da je spot objavljen danas u 15h na Fejsbuk profilu grupe i da će biti dostupan za besplatno gledanje na tom mestu do istog vremena u petak.

Spot je režirao Met Meurin, američki reditelj, fotograf i ilustrator. Do sada je režirao spotove za Toma Vejtsa, Trejsi Čepmen, kao i za grupe REM, Metallica, Alice in Chains i druge.

Spot možete pogledati ispod.
Song For Someone (Directed by Matt Mahurin)

‘Don’t let it go out…’ Illustrator and photographer Matt Mahurin directs this visual meditation on 'Song For Someone', from U2’s latest album Songs of Innocence.

Posted by U2 on Thursday, August 27, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: