Luke Black ima novi singl

Novo lice srpske muzičke scene o kome svi pričaju, 23-godišnji Luke Black, vraća se sa drugim singlom “Holding On To Love”.

Podeli

Luke Black nije samo izvođač; on je tekstopisac, producent, samouki multi-instrumentalista i povrh svega, pravi umetnik 21. veka. Njegova umetnička priroda u kombinaciji sa uravnoteženom odlučnošću jasno stavljaju do znanja da je pred njim svetla budućnost. Jedinstveni pristup pop muzici i kulturi omogućio mu je da stekne verne i svakim danom sve brojnije domaće fanove, kao i da postepeno osvaja internacionalnu publiku.

“Holding On To Love” je emotivna plesna numera prepuna bitova, fraza i snažnih akorda. Neodoljivi vokal koji poseduje Luke Black dominira ovom moćnom kompozicijom, uz suptilni upliv sinta ’80-ih i progresivnih melodija. Metrički gledano, “Holding On To Love” je spora pesma, ali već na prvo slušanje vam je jasno da je u pitanju i veliki klupski hit. Možda upravo ukrštanje žanrova, karakteristično za Luke Black-a, čini da se svi zaljube u njega na prvo slušanje.

“Holding On To Love je pesma o zavisnosti maskiranoj u reči ‘ljubav’. Ne govori samo o voljenoj osobi, već o bilo kome ili bilo čemu za čim žudite. U vreme kada sam pisao pesmu, osećao sam se kao da odjednom gubim tlo pod nogama – inspiraciju sam pronašao u tom pomešanom osećanju krivice i potrebe da se stvari dovedu u red. Najzad, u stihovima postoji igra reči kojom se opisuju te dve linije razmišljanja – “The one you had”/”The one you have”. U pitanju je želja da se povrati svest i da se vrati u stvarni svet oslanjajući se na ljubav u njenom izvornom značenju svetlosti i blagostanja.“ – Luke Black o svom novom singlu.

“Holding On To Love”, dugo-očekivani drugi singl Luke Black-a, objavljen je digitalno širom sveta danas (29. maj), a već u utorak 2. juna će biti dostupan i u Americi, Kanadi i Meksiku.

Muzika

Leftfield na Exitu

Jedan od najuticajnijih izvodjača u istoriji elektronske muzike - Leftfield nastupiće 12. jula na Dance Areni u okviru proslave 15. rođendana Exit festivala.

Muzika petak 29.05. 12:55 Komentara: 4
strana 1 od 29 idi na stranu