Sam Paganini: Jedva čekam da izađem pred Beograđane

Italijanski DJ Sam Paganini će 4.aprila u Depo Magacinu na “Lucky records Showcase” premijerno nastupiti pred beogradskom publikom.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2015.

11:02

Default images

Paganini izdaje za labele kao što su AdamBeyer (Drumcode), Sven Vath (Coocun), Richie Hawtin i Marco Carola (Plus8). Ipak, priznaje da pred nastup u Beogradu ima malu tremu.

"Zaista jedva čekam gostovanje u Beogradu. Dolazim prvi put,a od kolega sam čuo da je vaša publika posebna. Zna da se provodi, dobro prati zbivanja u tehno svetu i, kad se doda da je žurka gotovo rasprodata, zaista imam malu tremu. Moram da ispunim očekivanja i daću sve od sebe da napravim pravu 'ludnicu'", izjavio je Italijan pred gostovanje u Depou.

Paganini dolazi u okviru promocije albuma “Satellite”. Podrška su Speedy, Dexon i Miloš Vuković. Nova cena ulaznice, koja važi od danas do dana žurke je 1.190 dinara,dok će karte na ulazu koštati 1.500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: