Vodimo vas na koncerte Jinx i TBF

Promoteri koncerata popularnih hrvatskih grupa Jinx i TBF obezbedili su za najsrećnije posetioce sajta B92 besplatne karte za njihove nastupe u petak u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 11.12.2014.

10:25

Default images

Od vas se očekuje sledeće: da na našu adresu pošaljete vaše osnovne podatke - ime i prezime, mejl i kontakt telefon - i obavezno stavite naznaku u subjektu TBF ili JINX u zavisnosti za koji koncert želite karte. Delimo 5x2 karte za koncert Jinx-a i 3x2 za TBF. Dobitnici će biti obavešteni mejlom kada će preuzeti svoje karte /četvrtak 11. decembar 11.05h - karte su podeljene/.

Hip-hop flota iz Splita, TBF (The Beat Fleet), nastupiće u beogradskom Mikser Hausu u u petak 12. decembra, simbolično na dan uspostave redovne linije Beograd – Zagreb. Karte za koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 900 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 1000 dinara

U intervju za B92 lider TBF-a Mladen Badovinac rekao je sledeće: "U odličnom sećanju mi je taj (poslednji) koncert u Beogradu, to je bilo u Mikseru i sad se vraćamo 12.12. u Mikser da obranimo titulu. Klub pun, publika gostoljubiva, super mi je bilo."

Članovi pop benda Džinks (Jinx) ističu da su "uniseks" pesmama gradili karijeru, čijih 20 godina obeležavaju u petak 12. decembra koncertom u "Amerikani" Doma omladine Beograda. Ulaznica za slavljenički koncert Džinksa košta 1.200 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.

Gitarista Džinksa Goran Muratović-Coco Moskito najavljuje: "Biće malo prošireni repertoar, ali ne treba očekivat' četiri sata koncerta. Biće retrospektiva 20 godina. Sa svakog albuma ide toliko pjesama koliko nam se čini da zaslužuju. Biće više kao neka sabrana djela. Ili zlodjela".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: