Promocija izdavačke kuće "Lampshade Media"

Lampshade Media, najmlađa izdavačka kuća u Srbiji, u utorak je održala prvo zvanično predstavljanje domaćoj javnosti, u ekskluzivnom ambijentu zvanične rezidencije kanadskog ambasadora.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 08.10.2014.

14:22

Default images

Nesvakidašnja promocija okupila je brojne goste iz diplomatskog kora i javnog života Srbije među kojima su bili i Zvonimir Đukić Đule, Marčelo, Ida Prester, Lazar Sakan, članovi bendova Svi na pod, SevdahBaby, Sajsi MC, Bane Lalić, Ljubičice, Azil 5, rok kritičar Petar Janjatović, Ivan Ivačković, legenda srpskog rock novinarstva Jadranka Janković, producent Voja Aralica, Dušan Ercegovac i mnogi drugi, dok je sastav ”Ničim izazvan” održao akustični koncert.

Telenor, kao partner Lampshade medije na promociji bendova, prisutnima je demonstrirao muzički servis Deezer, zahvaljujući kome se na mobilnom telefonu, tabletu ili PC-ju mogu slušati sva izdanja Lampshade medije u kvalitetnom zvuku.

Budući da je Lampshade Media srpsko-kanadska kompanija, domaćin večeri bio je Prvi sekretar kanadske ambasade, gospodin Kevin Rex, koji se zahvalio svim okupljenima i izrazio podršku ambasade kanadskim investicijama u Srbiju, sa željom da Lampshade Media nastavi svoju misiju za promene u muzičkoj industriji.
Nikola Jovanović, direktor i jedan od osnivača izdavačke kuće Lampshade Media ovim povodom je izjavio: ‘Pre nekih devet meseci Lampshade Media je bila samo ideja na papiru. Mnogi nisu verovali da će izdavačka kuća koja će na prvo mesto staviti izvođače i njihove potrebe i koja će izvođačima ponuditi fer i transparentne uslove opstati na tržištu. Šest meseci kasnije ponosno stojimo iza svojih izdanja kojih danas ima više od 50 i to u trenutku kada je Marčelo apsolutno neprikosnoven na Top listama.

Zahvalni smo svim izvođačima koji su nam svoj rad i svoje karijere poverili i Telenoru koja je prepoznao ono što radimo i omogućila da naše bendove predstavimo široj publici. Ovo je samo početak našeg rada i do kraja godine vas očekuje puno velikih iznenađenja’.
Lampshade Media počela je sa radim u martu mesecu ove godine i to sa albumom ‘Mladost’ sastava Svi na pod. Do danas ova izdavačka kuća objavila je 52 izdanja a među izvođačima nalaze se: Marčelo, Aleksandra Kovač, S.A.R.S., Who See, Svi na pod, SevdahBaby, Bane Lalić i MVP, ZAA, Eva Braun, Ljubičice, Iskaz, Azil 5, Vibrator u rikverc, Frau Casio, Kristina Kovač, Mr. Rabbit, Tremendum, Stereo banana i The Tide.

Lampshade Media se primarno bavi digitalnim izdavaštvom i distribucijom, a u julu ove godine započela je saradnju sa kompanijom Telenor na zajedničkoj promociji domaći izvođača sa Lampshade etikete i muzičkog servisa Deezer koji je besplatan za sve korisnike Telenor Play+ paketa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: