Provetravanje ponovo u Beogradu 22. novembra

U subotu, 22. novembra Odličan Hrčak organizuje drugi jednodnevni festival Provetravanje u Beogradu. Ovog puta, u Magacinu Depo (Travnička 3), nastupiće Darkwood Dub, Plejboj, Eva Braun i specijalni gosti Provetravanja beogradski sastav Sinestezija.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 31.10.2014.

15:08

Default images

Provetravanje je trajna akcija koncertne agencije Odličan Hrčak koja, osim kulturnog osvežavanja gradova dokazanim imenima domaće scene, promoviše i mlade neafirmisane bendove.

- Kao velike utakmice za mladog fudbalera koji dobije priliku da zaigra poslednjih pola sata pred punim tribinama, tako je i ovaj nastup u okviru Provetravanja za Sinesteziju prilika da u prvih pola sata programa, bez mnogo priče, predstavi svoj rad rokenrol publici u Klubu Depo. Pored novih pojačanja u letnjem prelaznom roku, publici će biti premijerno predstavljene pesme sa našeg nadolazećeg albuma „Snovi o Slobodi“.

Ovo će takođe biti i prilika za nas da binu i rokenrol veče podelimo sa bendovima čiji rad pratimo od malih nogu i koji su delimično odgovorni za zvuk koji i sami gajimo. Nismo imali prilike da sa njima direktno sarađujemo, ali smo u kontaktu sa Plejbojima, Roki i Igor svrate kada sviramo na Božidarcu, a nakon svirke, poput starijeg brata, prokomentarišu sa nama šta je bilo dobro, a šta može da se još unapredi u našem nastupu i zato nam njihovo povremeno prisustvo mnogo znači. Vasketa sam upoznao na njegovom terenu, u Bečeju, na nastupu grupe E-Play. Tada smo vodili višečasovni razgovor o muzici i tom prilikom sam od njega saznao za mnogštvo fenomenalnih pop bendova za koje ranije nisam čuo. Neverovatno mi je bilo i to zapažanje, koliko noću u Bečeju, kada je lepo vreme, a ljudi na ulici, nekako ožive sve te pesme Eve Braun. Sa Darkwoodima smo se upoznali na zajedničkom nastupu na Love Fest-u pre neku godinu i radujemo se novom druženju. I pored svega navedenog nije nam ideja da prosto poslužimo za zagrevanje Provetravanja – postaraćemo se da na kraju celovečernjeg programa publika ode kući zviždućući pesme Sinestezije," kaže Miloš Ratker, frontmen benda Sinestezija.

Ulaznice po ceni od 700 dinara su u pretprodaji na Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: