Alan Ficpatrik sprema tehno spektakl

Posle nastupa na Ibici, u Njujorku i Amsterdamu, didžej i producent, Alan Fitcpatrik, po prvi put gostuje u Beogradu, u subotu 15. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, u okviru jesenje sezone Lucky Records žurki.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 30.10.2014.

22:08

Default images

Nakon što se 2009. godine, pridružio poznatoj etiketi Drumcode, Adama Beyer-a, Alan Fitzpatrick postao je tražen širom sveta. Od tada je za ovu etiketu izdao deset samostalnih EP-jeva, a poslednji „Turn Down The Lights“ objavljen je pre nekoliko dana, pa će domaća publika imati priliku da premijerno čuje nov materijal.

Iako je bukiran svakog vikenda, Alan već radi na izdanju za Len Faki-jevu etiketu, koje priprema za sledeću godinu. Planira novi album za Drumcode i remiks za špansku etiketu Suara. Ovog meseca izašlo je posebna ploča „orange vinyl“ sa njegovom trakom „Solaris“, objavljena u samo 300 primeraka.

Gost iz regiona biće dobro poznati Petar Dundov, koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupima na velikim svetskim festivalima, kao što su I Love Techno, EXIT, Awakenings i Wire, i po popularnim klubovima poput Berghain-a, Matter-a, Womb-a, Air-a, Fuse-a i Space-a.

Uz zvezdu večeri, a ispred Lucky Light Records-a, koji već godinama nudi originalni koncept najboljeg klupskog provoda, nastupiće i beogradski producent DJ Speedy koji se pored rada na novoj etiketi “Lucky Light Ltd” vratio s nastupa na čuvenom Amsterdam Dance Eventu. Iz Subotice dolazi Dj Dfndr, vlasnik etikete Speed Progress Records, poznat po dugogodišnjoj rezidenturi u kultnom klubu Lifka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: