Sofie from Seattle i Miša Peruničić u Ventilu

U subotu 1. novembra od 20.30h u okviru Ventilovog (Kapetan Mišina 14) PANKUSTIK serijala zakazane su dve akustične svirke - nastupiće Sofie from Seattle i Miša Peruničić.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

12:05

Default images

Ovoga puta kao Sofija će nastupiti: Aleksandra Tomović, glas (Thank you baudelaire), Ivana Smolović, glas (Intruder, Ika, On Tour), Miloš Popović, kontrabas (Ika, Miša Peruničić), Dušan Filimonović, gitara, ukulele (Went), Đurđa Stanković, glas, gitara, ukulele (Lula Mae) i Milica Mitić, glas, ukulele (Lula Mae). Dakle - 4 glasa, kontrabas, gitara i ukulele! Ulaz na koncert je slobodan.

"Sofie from Seattle " je folder u koji članovi različitih bendova i njihovi prijatelji pakuju svoje pesme u susretima između proba, propuštenih autobusa, poslova, otkaza, veslanja i plivanja, ispitnih rokova i razvijanja filmova. Sofija je nastala u baukovoj sobi.

Miša Peruničić (kontrabas/glas) je u julu ove godine u svom solo projektu nastupao u Ventilu i pobrao simpatije svih prisutnih. Za njegov glas u kombinaciji sa kontrabasom su do sada rekli: da je potpuna katastrofa, kako bi voleli da ga čuju kako peva "Polomiću čaše od kristala" a od živopisnijih prideva se izdvaja "šlageri iz pakla". Do sada je snimio jednu kasetu u studiju Krokodil u Pančevu i tiraž od 50 komada je trenutno raspodeljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: