Belgrade Banging u subotu dovodi svetske DJ zvezde

Ostalo je još 5 dana do dugo najavljivanog spektakla elektronske dance muzike (EDM)! Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister, koji će se održati u subotu 25.oktobra u Mikser House-u, biće mesto okupljanja i ujedinjavanja svih ljubitelja ovog muzičkog pravca i onih koji to žele da postanu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

13:53

Default images

StadiumX, mađarski DJ/producent duo, autori hita “Howl at the moon”, koji su ove nedelje od izdavačke kuće Nicky Romera - Protocol Recordings, dobili Platinum nagradu za istu pesmu, dolaze u Beograd da zajedno sa svim fanovima Belgrade Banging-a slave prvi rođendan ovog party brenda. Ovi sjajni momci su u saradnji sa Tayr Renee napravili pesmu koja je zvanično bila najviše puštana od strane svetskih zvezda elektronske muzike na festivalu Ultra Miami 2014.

Domaća podrška biće već dobro poznat Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Nakon godinu dana, 65 uspešnih EDM događaja i žurki, niza uspeha i pomeranja granica beogradskog klabinga, Belgrade Banging slavi svoj prvi rođendan u velikom stilu i pripremio je mnoštvo zanimljivosti za srpsku publiku.

Belgrade Banging je ostao zapažen po tome da je u junu 2014. godine doveo u Beograd najbolji klub na svetu “Space Ibiza”, kada su organizovali zajedničku žurku u trajanju od 12 sati na Freestyler-u.

Belgrade Banging je pokrenut u oktobru 2013. godine sa željom da unese maštu, kreativnost i dobru energiju u noćni život Beograda, a i šire. Koncept Banging događaja i ono po čemu se izdvajaju od ostalih je akcenat na elektronskoj muzici, sjajnom ozvučenju, impresivnim “light” efektima i jedinstvenoj scenografiji, a propraćeno uvek zanimljivim plesnim tačkama i kostimografijom. Banging događaji su mesto za mlade ljude kojima je najvažniji dobar provod, igranje i skakanje do ranih jutarnjih časova.
Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister će biti pravi spektakl, događaj kakav do sada niste videli u Beogradu. Kao idealnu lokaciju, Belgrade Banging je odabrao Mikser House, multifunkcionalni prostor inspirativno pretvoren iz industrijskog objekta u mesto za edukativne, kulturološke, komercijalne i zabavne aktivnosti i dešavanja, a koji se nalazi u samom srcu Beograda i Savamale.

Na ovom sjajnom događaju možete očekivati sve ono po čemu je Belgrade Banging poznat: fenomenalan provod, iznenađenja za goste, vrhunsko ozvučenje, scenografiju i light show, plesni spektakl, đuskanje i skakanje do ranih jutarnih časova i mnoštvo popularnih pesama elektronske dance muzike (EDM).

Karte za najpopularnije rođendansko slavlje u Beogradu možete rezervisati na zvaničnom broju telefona ovog party brenda: 065/BANGING odnosno 065/2264464 i preuzeti svakog dana u Mikser House-u od 16-20 časova.

Po veoma pristupačnoj ceni od 700 dinara imaćete priliku da prisustvujete događaju koji je u rangu sa svetskim standardima i doživite nezaboravno iskustvo.

Požurite i obezbedite svoje mesto, jer karata ima sve manje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: