Odložen nastup Kraak&Smaak na Kalemegdanu

Zbog tehničkih problema uzrokovanih lošim vremenskim uslovima, koncert holandskog sastava Kraak&Smaak, koji je trebalo da se održi 4. septembra na letnjoj sceni kluba BitefArtCafe, biće odložen u dogovoru sa bendom.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 03.09.2014.

16:30

Default images

Novi datum održavanja koncerta ćemo blagovremeno saopštiti. Svi koji su kupili karte, iste će moći da iskoriste za novi datum ili da ih vrate na svim prodajnim mestim Eventim Srbija, odnosno u klubu, na Kalemegdanu kod teniskih terena, u zavisnosti od toga gde su kupili karte.

Wim Plug, Mark Kneppers i Oscar De Jong su Kraak&Smaak, producentski trojac iz Holandije trebalo je da nastupi na letnjoj sceni kluba BitefArtCafe ovog četvrtka.

Ova muzička atrakcija ne voli da se svrstava u jedan pravac, što definitivno nije ni moguće. Ipak, najbolji opis bio bi eklektična fuzija fanka i daunbita, odnosno džezom potkovani haus i elektropop. Nastupali su na najvećim festivalima kao što su Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami's Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival, a posebno im je drag nastup na domaćem Exit festivalu.

Na koncertu u klubu BitefArtCafe Summer Stage, bend je trebalo uživo da izvede svoje hitove sa prethodnih albuma, poput “Squeeze me” i “Dynamite”, koji imaju milionska preslušavanja na internetu. Na njihovom repertoaru su i numere sa poslednjeg albuma, kao što su “The Future Is Yours” koja se vrlo brzo popela na prvo mesto na nemačkim top listama, kao i drugi singl “Good For the City” koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred Disclosure i Depeche Mode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: