Goblini sa prijateljima 20. 9. u SKC-u

Pank rok sastav Goblini nastupiće sa brojnim prijateljima 20. septembra (18h) u letnjoj bašti Studentskog kulturnog centra u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 31.08.2014.

16:13

Default images

Nakon spektakularnog koncerta koji su održali u beogradskoj Hali sportova 8. marta na kom je prisustvavalo 4.000 ljudi, kultni šabački pank rok bend Goblini, obradovaće svoje mnogobrojne fanove još jednim koncertom u Beogradu.

Oni će ovog puta nastupiti u letnjoj bašti Studentskog kulturnog centra 20. septembra sa početkom u 18 časova, pod nazivom „Goblini i prijatelji“.

Karte za koncert biće puštene u prodaju od utorka 2. septembra na blagajni Studentskog kulturnog centra Beograd, kao i u prodavnici Felix (TC Sremska). Promotivna cena karte u preprodaji do 12. septembra iznosi 700 dinara, a nakon toga karte će do dana koncerta biti dostupne po ceni od 900 dinara.

Na bini će se te večeri pojaviti i prijatelji benda Goblini, a to su beogradski sastav Tea Break, šabački Siempre Peligroso, novosađani Proleće i bendovi Kiza and Bluza, Cigla in the vugla i Mentalna Korkecija.

Goblini iza sebe imaju izuzetno uspešnu sezonu tokom koje su nastupali skoro na svim bitnijim festivalima počevši od kragujevačkog Arsenal Festa, preko Gitarijade u Zaječaru, Belgrade Beer Festa, zatim festivala Rock Village u Banatskom Sokolcu, na TLO festu kao i velikom broju klubova širom zemlje.

Album „Roba sa greškom“ (Long play) objavili su krajem prošle godine nakon pauze duge 14 godina. Da je „Roba sa greškom“ bila pun pogodak pokazuje i činjenica da je upravo ovaj album dobio nekoliko nagrada za najbolji album u 2013. godini.

Promovišući „Robu sa greškom“ na koncertima, Goblini fasciniraju neverovatnom energijom koja je upečatljivija i snažnija nego ikada. S punim pravom postaju jedan od najvećih i najomiljenijih bendova sadašnjice kako u Srbiji, tako i u celom regionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: