"Provetravanje" stiže u Niš 6. septembra

Koncertna agencija Odličan Hrčak nastavlja koncertnu akciju Provetravanje, a ovog puta centar jednodnevnog muzičkog festivala je Niška tvrđava gde će u subotu, 6. septembra nastupiti Plejboj, Darkwood Dub, Obojeni Program i Kanda Kodža i Nebojša.

Niš
Podeli

Spoj muzike i ambijenta od izuzetnog arhitektonskog, istorijskog i kulturnog značaja simbolično predstavlja idejni koncept iz kojeg je potekla ova priča.

"Čovek bez hrane može da izdrži dva do tri meseca, bez vode dva do tri dana, ali bez vazduha svega tri do pet minuta. Otprilike toliko traje jedna pesma."

Mesta pretprodaje ulaznica su: Vintage Shop, Music House, Energy Music Shop, Eventim i Gigs Tix. Promotivna cena za prvih 500 ulaznica je 300 dinara, a karte će biti u pretprodaji od petka, 29. avgusta.

Muzika

Mišel Kamilo na 30. Beogradskom džez festivalu

Svečano zatvaranje jubilarnog Beogradskog džez festivala biće na istom mestu na kome je festival i počeo 1971. godine - u Domu sindikata a zatvoriće ga 27. oktobra jedan od najvećih pijanista latino džeza Mišel Kamilo (Michel Camilo) i njegov Trio.

Muzika petak 29.08. 18:58 Komentara: 2

Kako su strani mediji pisali o EXIT-u 2014

Ove godine za celokupnu EXIT avanturu akreditovan je rekordni broj od 1399 novinara iz celog sveta, od kojih su gotovo polovina bili stranci, koji su po dolasku kućama izveštavali o festivalu, Novom Sadu i Srbiji, ali i Sea Dance festivalu i provodu na Jazu.

Muzika petak 29.08. 14:55 Komentara: 7

Trijumfalni povratak Kraljice Kejt na scenu

Kejt Buš je sinoć savršeno iskombinovala svoje najbolje hitove sa dve vizuelno izvanredne interpretacije svoja dva konceptualna dela, oduševivši tako fanove koji su čekali 35 godina da se britanska muzičarka vrati na scenu.

Muzika sreda 27.08. 10:01 Komentara: 3
strana 1 od 39 idi na stranu