Mario Biondi probudio domaću publiku

Musicology festival priveo je kraju svoj drugi koncertni dan na Kalemegdanu. Nakon nastupa (MR) Relić benda, koji je označio i njihov povratak na scenu, na binu Musicology festivala popeo džin mekog srca, sicilijanski Beri Vajt iliti jednostavno, Mario Biondi.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 26.07.2014.

11:28

Default images

Mario je prvi put nastupio u Srbiji i nakon krcatog nastupa na teniskim terenima, može se zaključiti da je već postao miljenik beogradske publike.

Biondi je izveo svoje stare hitove, ali i svoje već dobro poznate pesme sa albuma Sun, a posetioci Musicology festivala, gromoglasno su pevali uz pevača od prve do poslednje pesme.

Biondi je opravdao svoju reputaciju neverovatno harizmatične pojave na bini, raskošnog soul vokala, a bend koji ga je pratio, pružio je publici svojevrsni muzički užitak.
Foto: Musicology promo
Nakon što se Mario definitivno pozdravio sa publikom na Kalemegdanu, žurka se nastavila u klubu Summer Stage BitefArtCafe uz fenomenalnu set listu Nikole Kontea, koji je publiku držao na nogama celu noć.

Nastup svojih sunarodnika u publici ispratio je i ambasador Italije Đuzepe Manco, uživajući u pozitivnoj atmosferi.

Na Musicology festivalu će naredna dva dana nastupiti Keziah Jones i Dirty Loops, švedska muzička atrakcija, uz domaću podršku ManGroove i Vasil Hadžimanova i žurkama na kojima će se predstaviti domaća atrakcija Al Jazzira i DJ Pookie.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: