Novi album Darkwood Dub stiže na jesen

Basista beogradskog benda Darkwood Dub, Miki Ristić rekao je sinoć u Budvi da ta grupa uveliko priprema novi album, čije ime još nije želeo da otkrije, te da će on biti dostupan publici nakon letnje koncertne sezone.

Kultura

Izvor: Beta

Petak, 18.07.2014.

09:14

Default images

"Čim prodje letnja sezona koncertnih aktivnosti mi finaliziramo rad na novom albumu i on će biti plasiran publici. Mislili smo da ćemo stići i pre početka leta i zaista 75 odsto posla je obavljeno", rekao je za agenciju Beta Ristić i dodao da će novi materijal izaći na jesen.

Posle celog leta nastupa na raznim festivalima, Ristić je ocenio da je ponuda, za siromašne zemlje kakve su balkanske, veoma kvalitetna, ali da se ne može očekivati da nastupaju neki najaktuelniji izvodjači, jer su preskupi.

"Gledajući izbor recimo Egzita ili ovde na Si densu gde večeras nastupamo, to su sve vrlo kvalitetni umetnici sa velikim kredibilitetom i sve to veoma dobar balans htenja i mogućnosti u celom regionu", rekao je Ristić.

Dodao je da je bend često u Crnoj Gori i da smatra da je crnogorska publika vrlo dobro upoznata s onim šta od Darkvuda može da očekuje na koncertu, ali da će se truditi da odsviraju "energičnu svirku", zbog velikog broja stranaca na festivalu.

Dodao je da u Srbiji sreće mnoge sjajne nove bendove i muzičare, pretežno u Bigzu, kojima je poručio da treba samo malo da istraju i budu strpljivi, jer imaju dobre ideje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: