Reizdanje "Artističke Radne Akcije" na CD-u

Promocija reizdanja kultnog albuma "Artistička Radna Akcija" (ARA) na CD-u dogodiće se u četvrtak 10. jula u 14h u Leila Records and Books (Kralja Petra 41).

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 08.07.2014.

14:18

Default images

Uz disk “ARA” koji objavljuje Mascom i koji na promociji košta 600 dinara dobija se poklon 7" singl (u bojama) benda Defektno Efektni – Izdrži udarac - izdat od strane NE Records iz Stockholma. Muziku na promociji će puštati Dule Nedeljković.

Kultna kompilacija “Artistička Radna Akcija” koja je objavljena 1981. godine, konačno je doživela reizdanje i to prvi put na CD-u.

Kompilacija predstavlja duh vremena koji je vladao tad i skup je najkvalitetnijih new wave/punk rock bendova. Snimana u periodu april – maj 1981. godine kompilacija sadrži bendove tadašnje underground scene: Radnička Kontrola, Bezobrazno Zeleno, Profili Profili, Defektno Efektni, Urbana Gerila, Petar i Zli Vuci, U Škripcu, Pasta ZZ, VIA Talas i TV Moroni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: