Humanitarni koncert Atheist Rap 27. maja

Novosadska muzička grupa Atheist Rap će u utorak 27. maja na svoj 25. rođendan odsvirati rođendanski koncert u svom gradu - u Novom Sadu - u klubu Quarter (Kineska četvrt, Bulevar Despota Stefana 5) sa početkom u 21h.

Novi Sad
Podeli

Ulaznica za koncert će biti 3 konzervirana trajna proizvoda (3 konzerve hrane ili flaširane vode od 1,5L ili 5L). Sva prikupljena roba biće prosleđena stradalima u poplavama.

Novosadski pank-rokeri Atheist Rap tokom ove godine nastupima po celom regionu proslavljaju jubilej 25. godina postojanja i rada. Veliki završni koncert jubilarne turneje je bio planiran za kraj oktobra u Novom Sadu. Međutim, usled elementarne nepogode koja je poslednjih dana pogodila ove prostore bend je odlučio da koncert u Novom Sadu održi na dan kada obeležavaju 25 godina od svog prvog nastupa (U Beogradskoj kapiji, u Petrovaradinu 22.05.1989), koji se vodi kao zvanični rođendan grupe. Na ulazu u klub će biti postavljena i kutija za prikupljanje dobrovoljnih priloga, te bend poziva posetioce, da prema svojim mogućnostima, doniraju novac koji će biti uplaćen stradalima u poplavama.

Za ulaz na koncert neće važiti nikakve propusnice, niti će postojati spiskovi za besplatan ulaz.

strana 1 od 44 idi na stranu