Veliki povratak Explosive bine na EXIT

Ovog leta pripremite se za najtvrđi zvuk na Petrovaradinskoj tvrđavi jer se najekstremnija bina EXIT festivala vraća u velikom stilu. U četiri dana na Explosivu predstaviće se 36 bendova iz 14 zemalja, od gerilskog andergraunda do svetski popularnih mejnstrim imena.

Kultura

Izvor: Izvor: EXIT team

Utorak, 06.05.2014.

11:16

Default images

Energija EXIT avanture toliko je žestoka da je prošlogodišnji Riffs & Beats eksplodirao u još jači program na Explosive bini koja će biti domaćin svim ljubiteljima metal, punk, rock i hard core zvuka, uz bendove poput SABATON, MADBALL, 7 SECONDS, ARKONA, DEATH BEFORE DISHONOR, HELLER, HOBBS ANGEL OF DEATH, JAMBINAI i mnoge druge!

Na samom otvaranju EXIT festivala, u četvrtak, 10. jula, zvezde Explosive bine biće MADBALL (SAD), brutalan njujorški hardcore sastav, koji je pre 25 godina osnovao tada dvanaestogodišnji Freddy Cricien. Hedlajneri drugog dana Explosive bine na EXIT festivalu biće ni manje ni više nego najpoznatiji ruski pagan metal bend, ARKONA. Ekstremna bina u subotu će ugostiti američki 7 SECONDS, jedan od najznačajnijih punk/hardcore bendova ikada, koji iza sebe ima brojna izdanja, hiljade koncerata i turneja, te hitove koji se pevaju horski sa visoko podignutim pesnicama. Konačno, poslednjeg dana festivala mračnu svitu Explosive bine predvodiće velike heavy metal zvezde, švedski SABATON, poznati po rasprodatim halama širom sveta, nezaobilaznim hedlajnerskim statusima na svim velikim festivalima, brojnim nagradama i zlatnim i platinastim tiražima. Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

EXIT je ove godine osvojio najprestižniju festivalsku nagradu, Najbolji evropski festival, uz pomoć glasova više od 620.000 ljudi iz celog sveta, u konkurenciji od 360 festivala iz 34 zemlje.

ULAZNICE
EXIT: 5.990 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din

Studenti i srednjoškolci:
EXIT: 5.490 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: