Majstorski kurs soprana Anais Li u Beogradu

Jedna od najuglednijih korejskih umetnica sa međunarodnom karijerom, sopran ANAIS LI, će od 24. do 27. aprila boraviti u Beogradu, gde će održati majstorsku radionicu za solo pevače u prostoru Centra lepih umetnosti Guarnerius i Etnografskog muzeja.

Beograd
Podeli

MAJSTORSKI KURS
ANAIS LI (Anais Lee, Koreja)
Majstorski kurs za solo pevače
24 – 26. april 2014. godine
Časovi u Centru lepih umetnosti Guarnerius i Etnografskom muzeju
27. april 2014. godine u 12 časova
Završni koncert polaznika majstorske radionice u Centru lepih umetnosti Guarnerius

Učesnike trodnevnog kursa, čućemo na završnom koncertu radionice, koji će 27. aprila biti održan u Guarneriusu (12 časova). Najbolji polaznici radionice Anais Li u Beogradu, dobiće mogućnost da osvoje stipendiju za učešće na IV Međunarodnom majstorskom kursu Narni 2014 u Italiji, koji će biti održan u avgustu ove godine.

Operska umetnica Anais Li je po završetku specijalističkih studija u Rimu, Italiju učinila svojom bazom, odakle već dve decenije gradi veoma uspešnu međunarodnu karijeru. Gospođa Li je i umetnički direktor udruženja Associazione Mozart Italia, koje deluje pod patronatom Stiftung Mozarteum Salzburg. Udruženje organizuje brojne festivale, koncerte i majstorske kurseve u Italiji i inostranstvu, a od 2011. godine i izuzetno popularni međunarodni master klas za solo pevače i instrumentaliste, u italijanskom gradu Narni.

Rok za prijavu polaznika je utorak, 22. april, a prilikom prijave potrebno je navesti lične podatke (ime i prezime, datum rođenja, adresu i kontakt telefon), CV, vrstu glasa i program koji bi polaznik radio na kursu.

Polaznici majstorskog kursa dobijaju sertifikat o završenom kursu. Dodatne informacije možete dobiti telefonom +381 69 361 20 38 ili mejlom info@guarnerius.rs

Muzika

Tamara Stefanović: Bramsova muzika je relevantna i danas

"Posle 20 godina sviram sa Beogradskom filharmonijom i imam osećaj da sam se vratila na omiljenu žurku", izjavila je za Tanjug naša cenjena pijanistkinja Tamara Stefanović koja će večeras svirati monumentalni Bramsov koncert zajedno sa Beogradskom filharmonijom na sceni Kolarca.

Muzika petak 23.02. 16:55 Komentara: 0

Morska sirena u Beogradskoj filharmoniji

Sa Beogradskom filharmonijom pod upravom dirigenta Fabrisa Bolona nastupa pijanistkinja Tamara Stefanović, u petak 23. februara (Kolarac, 20č). Nakon čuvenog klavirskog koncerta Bramsa, orkestar će izvesti „Morsku sirenu“ Cemlinskog.

Muzika četvrtak 22.02. 15:35 Komentara: 0
strana 1 od 1282 idi na stranu