Ničim izazvan poklanja svoj debi album

Debi album vrbasko-beogradskog sastava Ničim izazvan, koji je objavljen 15. aprila za izdavačku kuću Lampshade media, biće uskoro dostupan i za besplatno preuzimanje na sajtovima regionalnog MTV kanala.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.04.2014.

16:02

Default images

Album se sastoji iz šest već objavljenih singlova i četiri potpuno nove pesme koje je publika do sada mogla da čuje samo na živim nastupima, kao i radio-edit pesme „San”.

Ukupno jedanaest numera producirao je sarajevski producent Ðani Pervan. Album je sniman tokom protekle dve godine u mostarskom studiju „MC Pavarotti”, zatim, u studiju „Šamarčina” u Vrbasu, kao i u studiju „Dobro polje” u Beogradu.

Ničim izazvan nije nešto što bi se nazvalo projektom. Ovaj album je plod najiskrenije, moglo bi se reći i dečije želje za stvaranjem muzike. „Ničim izazvan” je trenutak kada otvaramo oči i shvatamo da smo u snu. Članovi benda su sa izlaskom albuma tek počeli da sanjaju.
Album je utorka 15. aprila ekskluzivno ostupan za preslušavanje na muzičkom servisu „Deezer” gde se već dve nedelje nalazi na prvom mestu Deezer liste albuma, dok je pesma Trideset prva na listi singlova. Istinski ljubitelji benda i kolekcionari mogu da nabave fizičko izdanje albuma u svim bolji CD shopovima u zemlji.

Svi obožavaoci benda mogu da svoje CD izdanje već sada poruče putem zvanične fejsbuk stranice benda.

Izlazak albuma pratiće koncertna promocija po Srbiji i regionu. Bend je održao koncert u Beogradu 25. aprila u klubu „Gun”, a u narednih nekoliko nedelja obići će još desetak gradova i sviraće pesme sa albuma kao i neke nove koje publika do sad nije imala prilike da čuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: