E-Play vam želi "Divan dan" (VIDEO)

E-play je objavio spot za pesmu DIVAN DAN čija je premijera bila u ponedeljak uveče na MTV kanalu. Spot za pesmu "Divan dan" snimnjen je u Kragujevcu, u dvorištu bivše fabrike oružja.

Podeli

Renomiranom snimatelju iz Kragujevca, Raletu Petroviću, ovo je bila prva saradnja sa grupom E-Play, dok montažu potpisuje Anika Tesla.

"Ideja da se spot radi u Kragujevcu nastala je kada smo svirali na Arsenal festivalu'. Lokacija je zaista fenomenalna, nalik nekadašnjem Mančesteru. Zaintrigirala nas je i poželeli smo da tu snimimo spot. Uspeli smo da uhvatimo jedini sunčan dan u kišnom septembru kako bi što realnije predstavili jedan divan dan. Divno je što nas je Kragujevac sjajno ugostio i zahvaljujemo snimatelju Raletu i celoj njegovoj ekipi", izjavila je pevačica benda Maja Cvetković, i dodala kako im je ova pesma veoma draga zahvalivši se Bojani Vunturišević iz benda Svi na pod! i Kiki Jovanović čiji se vokali takođe nalaze u ovoj pesmi.

Spot za "Divan dan" najavljuje izlazak dugo očekivanog albuma pod nazivom "Obični ljudi", koji će biti objavljen na dan promotivnog koncerta benda u prostoru Mikser House, 8. decembra u Beogradu.

Muzika

Kad je Stray Dogg sreo Anu Ćurčin

Mlada beogradska kantautorka održaće prvi solistički koncert sa bendom 29. novembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda, koji uz singl "I can't" praćen video-spotom, najavljuje i neobičan intervju.

Muzika četvrtak 28.11. 21:56 Komentara: 4
strana 1 od 51 idi na stranu