Veče za Lua Rida u Ganu

U okviru serijala "Nedeljom u suton" ove nedelje u 20.30 u beogradskonm klubu Gan počinje veče posvećeno Lu Ridu. U centru pažnje biće njegovepesme, ali i sami posetioci, koji će imati priliku da se popnu na scenu i odsviraju nešto u čast velikog umetnika.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 31.10.2013.

17:37

Default images

Na ovaj način, svi posetioci će se oprostiti od legendarnog muzičara - pesmama u njegovu čast.

Smrt legendarnog muzičara, soliste i člana Velvet Underground, pesnika i velikog namćora Lua Rida, jedan je od događaja koji je obeležio 2013. godinu.

Njegove pesme, stav, gitarsko umeće, intervjui, pogled na svet i večita želja da se menja i da nikada ne stoji na jednom mestu, odavno su ga svrstali uz bok velikanima rokenrola kao što su Bob Dilan, Nil Jang, Kit Ričards, Džimi Hendriks...

I srpski muzičari su često svoje nadahnuće tražili u pesmama Velveta, ali i mnogim drugim pločama tokom uzbudljive Luove karijere.

Ulaz u klub je 200 dinara.
Istog dana od podneva do pet, održaće se druga ovogodišnja berza ploča u Ganu.

Klub će biti pretvoren u prostor koji će okupiti pre svega ljubitelje i poštovaoce muzike, a potom i one koji će berzu posetiti kako bi kupili neki od omiljenih albuma ili retkih izdanja stripova, knjiga, bedževa, plakata ili majica.

U prijatnoj atmosferi kluba, uz tople i hladne napitke, posetioci će imati prilike da provedu nekoliko prijatnih sati u razgledanju, okruženi muzikom, baš onako kako se to radi širom sveta.

Za sve posetioce ulaz na berzu će biti besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: