Rebel Star: Novi singl "Draga" i koncerti u Srbiji

Internacionalni rok bend Rebel Star dolazi u beogradski Gun Club u subotu 26. oktobra na još jednu gitarsku svetkovinu i da “usput” promoviše novi singl – pesmu “Draga” – i najavi novi album.

Podeli

Karte za beogradski koncert u pretprodaji su od ponedeljka 7. oktobra po ceni od 400 dinara, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30). Na dan koncerta cena karte će biti 600 dinara.

Evo šta lider benda, neumorni Milan Glavaški, kaže pred koncerte u Beogradu, ali i Bečeju 25. oktobra (Pozorišni klub), kao i 9. novembra u Novom Sadu (CK13):

Rebel Star se raduju predstojećim nastupima i obećavaju odličnu svirku uz materijal sa sva ti albuma i nekoliko novih pesama. Kao i uvek vučemo sa sobom našu opremu u polu raspadu, sviramo najbrži set do sada i trudimo se kao da smo upravo počeli sa muzikom. Bend trenutno snima novi album u svom studiju u Sent Andreji.” "Šta vas očekuje u “Ganu” u subotu 26. oktobra? Dosta Amerikane, zrnce brit-popa, pomalo bluza i uvek neophodnog kantrija. Dve gitare, bas, bubanj, klavir, puno pesama koje svi znaju, poneka koju ćemo tek da naučimo i standardno euforična atmosfera, horsko pevanje i višesatna radost. Kada je Rebel Star u pitanju, raspoloženje – i to dobro – uvek je najbitnije," piše u najavi koncerta.

Singl “Draga” je potpuno nova pesma Rebel Star, Milan je sve sam odsvirao i pevao, osim bubnja koji je Atila snimio tako što je čuo pesmu jednom i snimio iz drugog “tejka”!

Besplatno preuzmite pesmu “Draga” na soundcloud stranici benda i pogledajte video za “Dragu”, prvo rediteljsko/montažersko iskustvo u životu Milana Glavaškog:

Muzika

BF: Obeležena Islamska Nova godina

Beogradska filharmonija predvođena gruzijskim dirigentom Rubenom Gazarjanom i solistkinja, turska pijanistkinja Gulsin Onaj održali su večeras u Kolarčevoj zadužbini koncert kojim je obeležena Islamska 1435. godina.

Muzika četvrtak 31.10. 22:29 Komentara: 0

Sopran Jelena Banković u “Gvarneriusu“

Mlada nada srpske operske scene, sopran Jelena Banković nastupiće u petak, 1.novembra u "Gvarneriusu" u okviru ciklusa koncerata "FMU i Gvarnerius nagrađuju" koji predstavlja najbolje studente Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu.

Muzika četvrtak 31.10. 19:24 Komentara: 2

Veče za Lua Rida u Ganu

U okviru serijala "Nedeljom u suton" ove nedelje u 20.30 u beogradskonm klubu Gan počinje veče posvećeno Lu Ridu. U centru pažnje biće njegovepesme, ali i sami posetioci, koji će imati priliku da se popnu na scenu i odsviraju nešto u čast velikog umetnika.

Muzika četvrtak 31.10. 17:37 Komentara: 0

Zvuk Sarajeva u BG-u krajem novembra

Kulturna organizacija „Mikser“ od 28. do 30. novembra 2013. u prostoru Mikser Housea realizuje festival „Sarajevo, ljubavi moja“, a manifestacija će okupiti neke od najrelevantnijih predstavnika sarajevske kulturne scene i predstaviti ih beogradskoj public, najavili su organizatori.

Muzika četvrtak 31.10. 16:11 Komentara: 0

Kojotovo putovanje u dubine organskog regea

Hornsman Coyote & Soulcraft najavljuju novi album nastupima na beogradskom Festivalu “Vračar Rocks” 1. novembra i u novosadskom klubu Quarter 9. novembra. Dok se radovi na albumu privode kraju, evo izveštaja sa jedne njihove probe…

Muzika četvrtak 31.10. 10:45 Komentara: 0
strana 1 od 50 idi na stranu