"In Utero": Jubilej i prošireno izdanje

Remasterizovana verzija poslednjeg studijskog albuma grupe Nirvana "In Utero" pojaviće se u prodaju 23. septembra, kako bi se obeležila dvadesetogodišnjica od objavljivanja, a pored albuma izdanje će sadržati i originalne b strane singlova i žive snimke.

Kultura

Izvor: Izvor: NME

Utorak, 30.07.2013.

18:44

Default images

Na remasterizovanoj verziji albuma "In Utero" će se naći ukupno 70 pesama (demo snimci, b strane singlova, pesme sa kompliacija, živi snimci) na kojima su svirali Kurt Kobejn, Kris Novoselić, Dejv Grol i Pet Smir. Na ovom izdanju će se takođe nalaziti i snimak kompletnog koncerta koji je bend održao 13. decembra 1993. godine u Sijetlu. Poseban DVD tog koncerta takođe će biti objavljen 23. septembra.

Album "In Utero", naslednik izuzetno uspešne ploče "Nevermind, producirao je Stiv Albini, a snimljen je za 2 sedmice u Pachyderm studijima u Minesoti.

Luksuzno reizdanje će sadržati 3 kompakt diska i DVD, a biće ga moguće kupiti i kao izdanje sa 2 diska ili 3 LP ploče. Snimak koncerta na DVD biće moguće kupiti odvojeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: