Novi album Kejti Peri u oktobru

Pevačica Kejti Peri je javnosti saopštila da će njen novi album pod imenom "Prism" biti objavljen u oktobru i to na potpuno neobičan način: džinovskom zlatnim kamionom koji se kretao ulicama Los Anđelesa i na kome je bila nacrtana reklama.

Kultura

Izvor: Izvor: NME

Utorak, 30.07.2013.

16:09

Default images

Amrička pop zvezda je juče otkrila ime i datum izlaska novog albuma "Prism" juče neobičnim pokretnim reklamnim panoom na kome je pisalo "Katy Perry - Prism - 10-22-13", a neposredno nakon što su njeni obožavaoci primetili reklamu vest se proširila i na Tviteru.

Pošto je vest prostrujala internetom pevačica je i zvanično potvrdila da će njen novi album biti objavljen, 22. oktobra ove godine i da će se zvati "Prism".

"Ne brinite, Los Ađeles je samo prva stanica na mapi", napisala je ba Tviteru.

Album "Prism" će biti njeno treće solo idanje, a pojaviće se nakon ploče "Teenage Dream" koja je objavljena 2010. godine i na kojeoj su se nalazili hitovi "California Gurls", "Firework" i "Last Friday Night'.

Ranije ove godine Kejti Peri se pojavila kao gost benda Rolling Stones na njihovom koncertu u Las Vegasu tokom pesme "Beast Of Burden" koju je otpevala u duetu zajedno sa Mikom Džegerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: