Calexico: Razglednice, specijaliteti i voće

Članovi američkog sastava Calexico, koji će 7. avgusta održati koncert u Beogradu, od organizatora - promoterske kuće "Long Play" traže da im obezbedi uz lokalne specijalitete i razglednice i poštanske marke.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.07.2013.

14:20

Default images

"Lokalne razglednice i marke (za slanje u SAD). Važno!!!", posebno se ističe u spisku zahteva benda, koji će prvi put u karijeri nastupiti u Srbiji i Beogradu u sredu 7. avgusta na teniskim terenima Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu 2.

Bend iz Arizone prepustio je "Long Play"-u izbor lokalnih specijaliteta, ali su zato izričito tražili da im tokom boravka u Beogradu budu na raspolaganju sveže voće poput manga i avokada, "mali poslužavnik svežeg i opranog organskog povrća", sirovi spanać, običan jogurt, dve litra mleka, tvrdo kuvana jaja, konzervisane sardine, izbor kvalitetnih čokolada...

Uz gajbu običnog piva članovi "Calexico"-a zahtevaju i 15 flaša bezalkoholnog piva, po bocu crvenog i belog vina "visokog kvaliteta", bocu viskija "Jameson", dve boce mineralne vode "San Pelegrino", sokove od pomorandže, brusnice...

Bend, koji kombinuje uticaje tradicionalne latino muzike, kantrija, džeza i indi roka, simbolično nazvan po gradiću na granici SAD i Meksika, dolazi u Beograd u okviru evropske turneje povodom aktuelnog albuma "Algiers" (2012).

Za koncert "Calexico" u prodaji su karte po ceni od 1.500 dinara, odnosno 2.500 dinara za VIP ulaznicu, preko mreža "Eventim" i "Ticketline".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: