Jamiroquai večeras u Kombank areni

Poslednji junski dan u Beogradu obeležiće koncert sastava Jamiroquai, koji nastupa u Kombank areni. Koncert počinje u 20 časova, a kao predgrupa nastupa beogradski sastav "Svi na pod".

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 30.06.2013.

09:28

Default images

Letnju turneju Jamiroquai otvara koncertom u Bugarskoj, 28. juna, a Beograd im je druga stanica. Prostorom Kombank Arene, 30. juna prolamaće se sve sami hitovi poput "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", "Space Cowboy", "Deeper Underground", "Runaway" itd.

Pošto ovogodišnja turneja Jamiroquai nije vezana za promociju albuma, očekuje se preko dva sata odlične svirke sa presekom najvećih hitova iz njihove dvadeset godina duge karijere.

Jay Kay i njegov bend došli su dan ranije u Beograd, a prema najavljenom palnu trebalo je da u Knez Mihailovoj ulici pogledaju izložbu njihovog fotografa Bojana Hohnjeca. Bend "Svi na pod" se za kratko vreme našao među trenutno najboljim bendovima domaće scene a svoju popularnost šire i po regionu. Beogradska publika imala je priliku da ih nedavno čuje na prvom beogradskom samostalnom koncertu, a ovom prilikom izbor pesama biće posebno prilagođen Jamiroquai stilu

"Vrlo smo uzbuđeni zbog večerašnjeg koncerta. Sviramo kao gosti i to je veliko zadovoljstvo s obzirom na to da smo relativno skoro saznali da je menadžment tražio da 'Svi na pod' budu predgrupa bendu. Mi Jamiroquai volimo još od malih nogu, i očekujem veliki spektakl, mada smo ih gledali i na Exitu. Videćemo... Mislim da će to biti velika zabava“, kazao je za B92 Jamal Al Kiswani, član sastava "Svi na pod".

Do kraja godine očekuju ih brojni nastupi u Sloveniji kao i nastup na prestižnom Terraneo festivalu u Šibeniku koji se nedavno našao na Forbsovoj listi najboljih evropskih festivala.

Ulaznice po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: