Rodžer Voters se seli u Kombank Arenu

Muzičko scenski spektakl “The Wall live”, Rodžera Votersa, nekadašnjeg člana sastava Pink Flojd zakazan za 1. septembar, zbog tehničkih i produkcijskih razloga premešta se sa Ušća u Kombank Arenu.

Podeli

“The Wall Live” je namenjen stadionskim prostorima. Na žalost, Beograd nema odgovarajući stadionski prostor koji bi mogao da ugosti ovakvu mega produkciju, trenutno najveću na svetu i definitivno, nikada ranije viđenu u našoj zemlji, pa je koncert dogovoren za otvoren prostor.

Nakon višemesečnih pokušaja da se produkcija prilagodi uslovima otvorenog prostora što je iziskivalo izgradnju dodatne opreme koja bi zaštitila ovo genijalno delo od eventualnih naleta vetra i vremenskih nepogoda, tehnička ekipa Rodžera Votersa odustala je od proširivanja i ovako zahtevne produkcije.

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa najvećim svetskim promoterom, kompanijom Live Nation, dogovoreno je da se koncert ne otkaže već premesti u zatvoreni prostor Kombank Arene.

Ulaznice kupljene za Ušće, važiće i za Kombank Arenu. Danas se prodaja ulaznica obustavlja i nastavlja se od petka, 7. juna.

Kupci koji su kupili ulaznice za FAN PIT imaće pristup u FAN PIT Kombank Arene, kupci koji su kupili ulaznice za PARTER imaju pristup na PARTER (stajanje) u Kombank Areni, a kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju TRIBINE imaće pristup najboljim mestima na tribinama. saopšteno je iz Kombank Arene.

Muzika

Počinju dani orgulja u Beogradu

Ovogodišnji 13. međunarodni festival Dani orgulja-Dies organorum svečano će biti otvoren večeras, 30. juna, u Crkvi Svetog Antuna koncertom orguljašice Branke Đorđević sa Srpsko jevrejskim pevačkim društvom i horom studenata Farmaceutskog fakulteta Raskovnik.

Muzika nedelja 30.06. 14:30 Komentara: 1

Karla Bruni kreće na turneju

Nekadašnja prva dama Francuske, pevačica i tekstopisac Karla Bruni kreće na turneju po Francuskoj i SAD kako bi promovisala svoj poslednji album "Little French Songs".

Muzika subota 29.06. 14:01 Komentara: 2

NS: CeeLo Green pred 30.000 ljudi

Sinoć je pred punim Trgom Slobode u Novom Sadu nastupio CeeLo Green a rečima "Srećan rođendan EXIT festivalu" počeo je koncert , ove zvezde sa neprikosnovenim glasom i očaravajućom energijom.

Muzika subota 29.06. 09:08 Komentara: 72
strana 1 od 53 idi na stranu