Obojeni program 10. maja u Gun Clubu

Na zahtev brojne beogradske publike Obojeni program će ponovo nastupiti u prestonici i to u petak 10. maja u 22h u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10), na domaćem terenu ovog kultnog novosadskog benda.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.04.2013.

15:21

Default images

Obojeni program će podsetiti Beograđane na hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere, ali i aktuelne pesme sa albuma ,,Kako to misliš: mi?“ (Odličan hrčak, 2012) zahvaljujući kojem su ponovo u žiži interesovanja.

Izdanje ,,Kako to misliš: mi?“ čitaoci Popboks magazina i slušaoci Radio Beograda 202 proglasili su najboljim domaćim albumom u 2012. godini! Čitaoci Popboksa su singl ,,Svaka definicija gubitak je slobode“ izglasali za najbolju domaću pesmu u prethodnoj godini, a koncert koji je Obojeni program održao 13. oktobra u Domu omladine Beograda uvrstili su među tri najbolja u 2012. godini!

Beogradski nastup u Gun Clubu biće prvi u nizu koncertnih aktivnosti koje očekuju Obojeni program ovog proleća. Bend će prvi put u novoj postavi (dva basa, bubanj i glas) nastupiti u Crnoj Gori, i to u 8. juna na zatvaranju podgoričkog Underhill festivala, a koncert će održati i u irskom gradu Derry, ovogodišnjoj britanskoj prestonici kulture, u okviru kulturne razmene koju su sa ovim gradom ostvarili organizatori Exit festivala.

Ulaznice za koncert Obojenog programa u Gun Clubu mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 600 dinara svakog dana od 10-24h u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: