Opera za sve u Beču

Bečka državna opera prenosiće u aprilu, maju, junu i septembru brojne predstave uživo na velikom platnu na trgu isped zgrade Opere i to besplatno za sve Bečlije i njihove goste.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.03.2013.

19:34

Default images

Na trgu Herbert fon Karajan u glavnom gradu Austrije, odmah pored zgrade Opere na čuvenom bečkom Ringu (ulica u obliku prstena) biće instaliran LED-Videoscreen veličine 50 kvadratnih metara.

Predstave će biti titlovane a 45 minuta pre početka i za vreme pauza biće prikazane informacije o određenom delu, postavki i Bečkoj državnoj operi.

Posetioci će u večernjim satima moći da uživaju u klasicima Mocarta, Riharda Štrausa, Vagnera, Pučinija, Donizetija, Verdija i mnogih drugih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: