orge&popoff uživo 2. marta u G12HUB

Pod radnim naslovom "Što bolja muzika, to teže ludilo" održaće se koncert orge&popoff trija u subotu 2. marta u 21h, u Galeriji G12HUB u Karađorđevoj 59 - ulaz je besplatan.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2013.

14:17

Default images

Goran Orge Nikolić posle odlaska iz Sile („Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar”) nastavio je da se bavi muzikom na malo drugačiji način. Kroz sasvim minimalne forme kao što su meditacije za solo gitaru, pored kompjutera i gitare, koristi i trubu. Saradnja sa Pavlom i Srđanom Popov je počela sredinom 2012. godine, da bi zatim usledili koncerti u SKC-u u novembru 2012, i u Domu kulture studentski grad u januaru 2012. godine.

“Muzika je instinktivna reakcija, božansko delo, umnoženi obrazac, svet za sebe, način saznanja, univerzalni jezik, emisija erotskog, vreme za opuštanje.. Ne ili da, ne.. ne bi trebalo da imam takve, hm... dileme ali ih imam iako me čine više začuđenim i za moment udaljenijim od muzičke neposrednosti. Kakav mit.. herojski i idiotski, nemoguć sada i ovde. Tja.. znam suviše.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: