Necone i Rasheed u "Gradu" 7.12.

U petak 7. decembra u KC "Grad" u okviru "It's A Dubstep Thing!" serijala žurki nastupiće Necone & Rasheed.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.11.2012.

20:07

Default images

It's A Dubstep Thing! je serijal žurki koji uspešno promoviše bass muziku u Beogradu već četvrtu godinu zaredom. Prva žurka je organizovana u oktobru 2009. godine u Kulturnom centru Grad kada su iza miks pulta stajali DJ Chefal iz Londona i High Priority Soundsystem iz Amsterdama.

Nakon tog jako dobro posećenog događaja ubrzo su usledila gostovanja poznatih producenata, kao što su: Zed Bias, Silkie, Seven, MJ Cole, Benji B, DJ Madd, B.Traits, Roska, Icicle..

Pored gostovanja inostranih DJ-eva, cilj je promovisanje domaćih DJ-eva i producenata koji šire i podržavaju bass zvuk na ovim prostorima. Do sada su na ovom događaju nastupili skoro svi lokalni izvođači i veći deo izvođača iz regiona.

7. decembra u Gradu će domaćini Necone i Rasheed, u maratonskom šestočasovnom back 2 back setu na 4 deck-a, pokušati da predstave sve muzičke pravce koji su ih inspirisali da pokrenu ceo ovaj serijal.

Možemo očekivati mešavinu garage-a, house-a, grime-a, dubstep-a i po još koje muzičko iznenađenje tokom večeri. Cena karte je 200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: