DJ Dejan Milićević u "Tjubu"

Dejan Milićević, jedan od naših najpoznatijih DJ-eva, promovisaće svoj novi album “Just keep talking girl” u petak (02.11) na žurci u klubu “The Tube”, a specijalni gost biće Alex Flatner.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2012.

13:05

Default images

Nastup MIlićevića predstavlja zagrevanje za nastupe čuvenih Kenny Larkin-a i Anje Schneider, kao i tradicionalni Halloween maskenbal, koji će biti organizovani do kraja meseca u klubu.

Alex Flatner je član prestižne “Cocoon” familije legendarnog Sven Vath-a, a izdavao je za “Poker Flat” Steve Bug-a a i ujedno je vlasnik nemačke etikete “Plastic City” za koju će Milićević i izdati svoj drugi album.

“Just keep talking girl” sadrži deset pesama i predstavlja putovanje kroz žanrove, od laganog deep house-a, preko energičnih tech beat-ova, pa do underground house zvuka.

“Ova eklektična kombinacija predstavlja rezime moje DJ karijere, a žurka je poklon beogradskoj publici, koja mi je svih proteklih godina bila najjači pokretač i izvor inspiracije. Nastupi u Beogradu su za mene uvek posebni i siguran sam da ćemo se svi super provesti“, kaže Milićević, sa kojim će osim Flatnera isto veče nastupiti i Miroslav Krstić.



Dan kasnije rezervisan je za tradicionalni Halloween maskenbal, na kome će nastupiti Oysha i Danijel Čehranov. Ulaz za one u kostimima je besplatan, dok će ostali moći da kupe masku na vratima kluba za 200 dinara.

Potom sledi nastup Anje Schneider, osnivača prestižne etikete “Mobilee records”, na Wonder Woman Weekend-u (09.11) i Kenny Larkin-a dve nedelje kasnije (23.11).

Larkin je za 20 godina na sceni stvorio neke od neprolaznih tehno numera, a poznat je i kao osoba koja je uticala na mnoge mlađe umetnike i generalno na američki, britanski i nemački tehno.

Do kraja meseca zakazan je i prvi ovosezonski Disco Hell (16.09) na kome će, već po običaju, triple-back nastup imati Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: