Guitar Art: Kreativni kurs gitare

Festival "Gitar Art“ u saradnji sa profesorom prestižne američke Džejkobs muzičke škole Univerziteta Indijana Petrom Jankovićem organizovaće kreativni kurs za brzo i jednostavno učenje sviranja gitare za polaznike svih uzrasta.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 26.09.2012.

20:39

Default images

Kurs će trajati četiri meseca počev od 1. oktobra u Sava centru u prostorijama "Gitar Art“ festivala. Upis je u toku i mesta još uvek ima, saopštio je Gitar Art.

Polaznici u grupi od šest do deset članova na časovima u trajanju od 50 minuta dva puta nedeljno učiće uz nastavni materijal i specifičan udžbenik.

Prethodno muzičko iskustvo nije neophodno za polaznike kursa jer je on zasnovan na specifičnom programu koji se već petnaest godina uspešno koristi na Džejkobs školi.

Tokom kursa polaznici će pored specifične muzičke edukacije imati priliku i da razvijaju kulturu kritičkog slušanja muzike kroz organizovane odlaske na koncerte u okviru predstojećeg "Gitar Art“ festivala i druge muzičke manifestacije.

Predavači na kursu će biti profesori gitare koji su diplomirali na Fakultetu muzičke umetnosti i imaju dugogodišnje iskustvo u pedagoškom radu a prošli su intezivnu obuku kod međunarodno nagrađivanog gitariste Jankovića kako bi obrazovali buduće gitariste njegovim uspešnim metodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: