"Anđeli" - novi singl za Rebel Star

Grupa Rebel Star završila je snimanje svog trećeg studijskog albuma ("Rebel Star"), čiji je izlazak planiran za septembar (izdavač "Dancing Bear"). Prvi singl - "Anđeli" od danas je dostupan za besplatno preuzimanje.

Podeli

Pesma "Anđeli" snimljena je u saradnji sa Ivanom Smolović (Ika, Intruder, On Tour) i može da se presluša na adresi: http://soundcloud.com/dancing-bear-records/rebel-star-an-eli, ili  da se besplatno preuzme od danas (utorak 3. jul, tačno u podne) preko sajtova www.net.hr, www.muzika.hr i www.popboks.com.Muzički put Rebel Stara započeo je za pevača, gitaristu i autora pesama Milana Glavaškog u bendovim Eva Braun i Popcycle. Rebel Star ove godine slavi šest godina postojanja - članovi su se menjali - bend je jedno vreme bio i duo, da bi u zagrebačkoj Tvornici kulture početkom juna 2012. godine publici konačno bila predstavljena poslednja postava ovog kvalitetnog i posebnog benda. Rebel Star je do sada snimio jedan EP, jedan singl na vinilu i dva albuma: ,,So“ i ,,Kalifonija“.

Muzika

Nikolas Džar 31. avgusta u Bašti SC

Jedan od najatraktivnijih i najtalentovanjih muzičara mlađe generacije, Nikolas Džar (Nicolas Jaar) ima samo 22 godine, nastupiće "live" sa svojim bendom u petak 31. avgusta u 22h u Bašti Sava Centra.

Muzika utorak 31.07. 17:11 Komentara: 1

Snoop Dogg napušta rep

Nakon spekulacija medija o tome da li je novi album Snoop Dogga samo izlet u rege vode ili njegovo potpuno udaljavanje od rep muzike, stigao je i odgovor poznatog repera.

Muzika utorak 31.07. 13:02 Komentara: 6

Prljavo kazalište dolazi u decembru

Hrvatski bend Prljavo kazalište neće nastupiti na ovogodišnjem Beer Fest-u u avgustu, već će umesto toga održati koncert u Kombank areni 22. decembra, najavila je Beogradska kulturna mreža.

Muzika ponedeljak 30.07. 20:07 Komentara: 19
strana 1 od 63 idi na stranu