"Anđeli" - novi singl za Rebel Star

Grupa Rebel Star završila je snimanje svog trećeg studijskog albuma ("Rebel Star"), čiji je izlazak planiran za septembar (izdavač "Dancing Bear"). Prvi singl - "Anđeli" od danas je dostupan za besplatno preuzimanje.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 03.07.2012.

09:32

Default images

Pesma "Anđeli" snimljena je u saradnji sa Ivanom Smolović (Ika, Intruder, On Tour) i može da se presluša na adresi: http://soundcloud.com/dancing-bear-records/rebel-star-an-eli, ili  da se besplatno preuzme od danas (utorak 3. jul, tačno u podne) preko sajtova www.net.hr, www.muzika.hr i www.popboks.com.



Muzički put Rebel Stara započeo je za pevača, gitaristu i autora pesama Milana Glavaškog u bendovim Eva Braun i Popcycle. Rebel Star ove godine slavi šest godina postojanja - članovi su se menjali - bend je jedno vreme bio i duo, da bi u zagrebačkoj Tvornici kulture početkom juna 2012. godine publici konačno bila predstavljena poslednja postava ovog kvalitetnog i posebnog benda. Rebel Star je do sada snimio jedan EP, jedan singl na vinilu i dva albuma: ,,So“ i ,,Kalifonija“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: