Jelen TOP10 turneja stiže u Beograd

Jelen top 10 turneja se približila kraju, a besplatno beogradsko finale koje će se odigrati na Ušću, 4. dana Belgrade Calling festivala, u subotu 30. juna željno iščekuju i publika i muzičari. Ulaz je slobodan, nisu potrebne posebne ulaznice, kao ni da posetioci imaju ulaznice za neki od prethodna tri festivalska dana.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 29.06.2012.

14:38

Default images

Kako je proteklo dosadašnjih 10 koncerata najvećeg putujućeg rokenrol karavana, najslikovitije opisuje Miki Ristić iz grupe Darkwood Dub: "JT 10 turneja je nešto najbolje što se u poslednjih desetak godina dogodilo na planu adekvatne promocije i prezentacije ovdašnjeg rokenrola. Oživljen je duh zajedništva među protagonistima, organizatorima, tehničarima i svim ostalim divnim ljudima koji se na sceni ne vide, a i te kako su bitni za krajnji ishod - uživanciju i zadovoljstvo publike. Svaki od nastupa je bio praznik pozitivne energije i dobre komunikacije među ljudima”.

Zoran Marinković – Marinko, frontmen Bjesova, jasno je osetio puls publike u svakom gradu u kojem je nastupio u okviru JT 10 turneje:  "U svakom gradu je bilo dobro... baš, baš dobro... Uvek kvalitetna bina, razglas, zvuk, rasveta, razumno obezbedjenje,   raspoložena publika... Rokenrol publika je u svakom gradu  slična;  to su inteligentni, lepo vaspitani mladi ljudi koji svim silama pokušavaju da u ovim mutnim vremenima sačuvaju zdrav razum, a jedan od najbitnijih faktora na tom putu je slušanje srpskog roka!”

Nikola Vranjković iz grupe Block Out na završnom koncertu ovogodišnje Jelen top 10 turneje najavljuje još jedan spektakularan nastup: "Trebalo bi da ponovimo podjednako kvalitetan nastup kao na Arsenal festivalu prošle nedelje u Kragujevcu, sa ozbiljnim videom i svetlom. Kvalitet zvuka se podrazumeva!”



Ekipa koja realizuje Jelen TOP10 turneju će 30. juna na Ušću na spektakularnoj bini na kojoj će u okviru Belgrade Calling festivala prethodno nastupiti Ozzy Osbourne, Faith No More, Jessie J, Cult i mnoga druga velika svetska imena, prirediti rokenrol događaj za pamćenje.

Program počinje već u 18 časova, a bendovi će nastupati prema sledećem redosledu:
18.20h – Straight Mickey & The Boyz
19.10h – Sharks, Snakes & Planes
20.00h – Bjesovi
20.50h – Svi na pod!
21.40h – Eva Braun
22.30h – Block Out
23.30h – Darkwood Dub
00.30h – Kanda Kodža i Nebojša
01.25h – Goribor

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: