Kreće letnja scena u “Vuku”

Ustanova kulture "Vuk Karadžić"otvoriće 22. juna uveče letnju scenu na krovu koja će tokom toplog beogradskog leta biti oaza kulturnih i zabavnih programa i dešavanja, najavila je ta ustanova.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2012.

14:41

Default images

Povodom otvaranja nove scene na platou ispred glavnog ulaza biće priređen zabavni program koji će obuhvatiti ulične performanse, cirkuske i muzičke tačke.

Na sceni "Aleksandar Popović" sa početkom u 20.42 sati studenti akademije umetnosti u Beogradu izvešće predstavu "Plava Soba" Dejvida Hera, dok je na sceni "Kult" na repertoaru komad "Manola" Margaret Macantini u izvođenju studenta Fakulteta dramskih umetnosti.

Poznati beogradski bend "Zemlja gruva" otvoriće letnju pozornicu koncertom na terasi na krovu u 21.22 časa.

Jedinstvena pozorišna scena sa koje se pruža pogled na najduži beogradski bulevar postaće okosnica pozorišnih, muzičkih i književnih programa Ustanove kulture "Vuk Karadžić".

Umetnički program tokom leta obuhvatiće predstave, stend ap komediju, koncerte poznatih bendova - "Zemlja gruva", "Deca loših muzičara", "Gitarsi", "Marakuja", "SevDah Baby", di-džej nastupe, radionice, filmske projekcije, predavanja koja će se odvijati od 21.15 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: