Domaći bendovi besplatno na Ušću

Ulaz na poslednje veče festivala „Guarana Belgrade Calling“ (30. jun) kada će na beogradskom Ušću nastupiti brojni domaći i regionalni bendovi, biće besplatno, saopštili su 14. juna organizatori.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2012.

18:13

Default images

To veče rpedstavljaće završnicu „Jelen top 10“ turneje, koju je za više od dva meseca u deset gradova, posetilo više od petnaest hiljada rokera širom Srbije i Republike Srpske.

„Za Beograđane i sve one koji planiraju da doputuju u prestonicu poslednjeg dana juna, izvođači su birani pažljivo, da zadovolje sve rokere koje očekujemo u velikom broju, jer, ulaz je besplatan za sve posetioce“, navode organizatori.

Na bini koju će samo nekoliko dana pre toga „overiti“ Ozi Ozborne, „Faith No More“, Orbital, „The Cult“, Džesi Džej i mnoge druge zvezde prvog „Guarana Belgrade Calling“ festivala, 30. juna nastupiće: „Darkwood Dub“, „Kanda Kodža i Nebojša“, „ Block Out“, „Bjesovi“, „Eva Braun“, „Goribor“, „Svi na pod“, „Straight Mickey and the Boys“ i „Sharks Snakes and Planes“.

„Na Ušću, dakle, nastupa sam krem domaćeg rokenrola, spoj mladosti i iskustva, r'n'n dinosaurusa i muzičara čije vreme tek treba da dođe“, dodaju organizatori festivala.

Ulaznice za „Guarana Belgrade Calling“, najveći muzički događaj u Beogradu ovog leta, koji će se održati u parku Ušće od 27. do 30. juna, direktno se prodaju širom Srbije i regiona, kao i širom sveta putem sajtova Tickets.rs, Eventim.rs i Gigstix.com.

Cene jednodnevnih ulaznica se kreću od 3490 do 4500 dinara, dok se za 5990 može kupiti dvodnevna ulaznica, za kombinaciju 28. i 29. ili 27. i 29. jun. Cena trodnevne festivalske ulaznice od 27 do 29. juna iznosi 7990 dinara.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: