Majkl Džekson na turneji sa braćom?

Brat pokojnog Kralja Popa kazao je da bi bilo „divno” kada bi poveli Majklov hologram sa sobom na turneju.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2012.

22:59

Default images

Prema pisanju pojedinih medija, moguće je da će se hologram Majkla Džeksona naći na sceni uz njegovu braću iz benda Jackson 5.

Hologrami su skrenuli pažnju javnosti od kada su Dr Dre i Snup Dog nastupili uz pokojnog Tupaka Šakura na festivalu Koučela (Coachella). Nakon toga je krenula priča da će Tupak biti deo njihove turneje, a Dr Dre je izjavio da se nada kako će uskoro i Marvin Gej i Džimi Hendriks da „vaskrsnu” na sličan način.

Izgleda da će pre njih ipak Majkl Džekson biti sledeći.

„To bi mogao da bude Majkl, apsolutno. Zar ne bi bilo divno? Zapravo, imali smo tu ideju pre dve godine kad je Cirque de Soleil spremao predstavu inspirisanu Majklovom muzikom”, kazao je Džeki Džekson za britanski tabloid The Sun.

Drugi izvor rekao je tabloidu da bi jedna takva turneja bila „najunosnija svih vremena”, ali da je potrebno dosta pregovora pre nego što se to desi.
„Kao i uvek kad je reč o Majklovim autorskim pravima i imidžu, biće upleteno dosta politike i interesa”, kazao je neimenovani izvor. „Ali svi smo videli kako uverljivo to sada može da izgleda. Bila bi to najprofitabilnija turneja svih vremena”.

Džekson je preminuo juna 2009. u 51. godini od prevelike doze anestetika „propofola”. 

Prošlog novembra njegov doktor Konrad Mari osuđen je za ubistvo iz nehata na četiri godine zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: