Punk-rock koncert za decu Svratišta

U ponedeljak 2. aprila u 22h u Gun Clubu koncert će održati jedna od "najkompleksnijih punk/rock grupa današnjice" A Wilhelm Scream (sa gostima), a posetioci koncerta će se uključiti u akciju prikupljanja odeće i obuće za korisnike Svratišta u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.03.2012.

12:01

Default images

"Kad je u pitanju naklonjenost main stream medija i podrška širokih narodnih masa, kod A Wilhelm Scream-a (ime dali po poznatom zvučnom efektu povika iz vestern filmova) odgovor je uvek bio "Koga briga?!" - kao bend koji svira punk/rock više od 10 godina nikad se nisu fokusirali na uspeh i jedino čemu su težili je: Ideal muzike sa iskrenom porukom mladima, koji bi da čuju nešto više od obične ljubavne pesme ili traže glas pobune koji prodire iz njihovih grla," kaže se u saopštenju organizatora -MTA Promotion iz Beograda.

A Wilhelm Scream (USA), (trenutna postava: Trevor Reilly - gitara / vokali, Nuno Pereira - vokal, Nick Angelini - bubanj, Brian Robinson - bas / vokali, Mike Supina - gitara), danas predstavlja muzički najraznovrsniju ekipu, koja turnejama obilazi svet, nastupajući od Rusije do Tazmanije. Beogradski klub Gun (MIloša Pocerca 10) će 2. aprila ugostiti ovaj događaj na kome organizator obećava još tri sjajna benda - domaće Blankfile (punk/rock/hardcore), Potres (punk/rock) i Expectations (ambient hardcore) iz Bugarske.

Organizator posebno nagalšavaju da je u planu da se koncertnom akcijom podrži jedna od najbitnih socijalnih inicijativa Beograda i Srbije - program Svratišta za decu ulice. Tako će u saradnji sa Centrom za Integraciju Mladih na samom koncertu biti organizovano prikupljanje odeće, obuće i igračaka za korisnike Svratišta, koje dnevno poseti 30 najugroženijih mališana. 



Cena karte za ovaj događaj je u pretprodaji je 700 rsd, na dan koncerta 900 rsd. Prodajna mesta: Boardshop Chandoo, Prizrenska 13 (Beograd), Crna Ovca, Kralja Aleksandra 10, I sprat (Novi Sad), Boardshop Chandoo, T.C. Kalča, lokal CI-87 (Niš), Boardshop Koska, Grada Sirena 15 (Hala Jezero, Kragujevac), Lavli Džavli, Narodnog fronta 5 (Zrenjanin)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: