Aerosmith: novi album za 3 meseca

Aerosmith je obnovio saradnju sa Džekom Daglasom (Jack Douglas) - koji je producirao ključne albume benda tokom sedamdesetih - i „u tišini” snimao nov materijal.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.03.2012.

11:50

Default images

Stiven Tajler (Steven Tyler) izjavio je da bend upravo završava poslednje dve pesme za novi album, još uvek bez naslova, koji će biti objavljen za tri meseca (poslednji Honkin’ on Bobo izašao je 2004).

Bend se okupio u jednom tržnom centru u Los Anđelesu gde je promovisao američku turneju Global Warming od 18 koncerata koja počinje 16. juna.

„Nećemo vas izneveriti”, kazao je Tajler okupljenim obožavaocima.

Petnaesti studijski album obilovaće melodijama izgrađenim oko gitarskih rifova sa džem sešna na turnejama i nekih starijih neobjavljivanih pesama.

„Imamo dosta pesama koje su nam drage a koje smo napisali tokom godina”, kazao je Tom Hamilton. „I osećamo da je sada savršeni trenutak da ih pustimo u etar”.

„Ni sve pesme koje su pretekle nisu skroz gotove, tako da smo uzeli rifove i ponovo ih uradili”, kaže Tajler. „Jer to su Aerosmith rifovi, naša deca”.

Četiri člana benda (gitarista Bred Vitford nije prisustvovao) došla su u tržni centar u odvojenim kolima, ali delovalo je da su dobro raspoloženi, uprkos nedavnim izjavama nekih muzičara da je Stiven Tajler diktator.

„Mislim da jedino treba da vas 'brine' činjenica što smo još zajedno posle 40 godina i što ćete uskoro čuti novi album koji će vas prijatno izenanditi”, kazao je Tajler.

Aktuelni sudija u rijaliti serijalu „Američki idol”, Stiven Tajler (64) je u decembru objavio da se verio sa manekenkom Erin Brejdi (38). „Ne mogu da prestanem da padam sa bine i da se zaljubljujem”, našalio se on kad su ga novinari upitali da li se raduje trećem braku.

 

 

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: