Ikone house muzike u BG-u 7. aprila

Freedom Music nastavlja svoje muzičko putovanje i još jednom u naš grad, 7. aprila u 22 sata u Depo Magacin, dovodi velika imena svetske, elektronske muzičke scene, Kevina Saundersona, njegovu grupu Inner City i pionira, začetnika house žanra - Frankie Knucklesa.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.03.2012.

10:31

Default images

Posle nezaboravnog nastupa Hernan Cattaneo-a u oktobru prošle godine, FM dovodi u Beograd neka od najvećih imena house zvuka: kreatora nezaboravnih hitova “Good Life” i “Big Fun” - Kevina Saundersona i njegovu dugo očekivanu grupu Inner City i pionira i začetnika house žanra - Frankie Knucklesa, poznatijeg pod nadimkom „The Godfather of House“.



Inner City je imao pet UK Top 20 singlova od kojih su četiri osvojila i same vrhove US dance top liste. Dugo očekivani povratak grupe Inner City, koja kombinuje oštar, futuristički groove Detroit scene sa energičnim R&B i gospel vokalima, pomaže definisanju perioda u kome se house i tehno zvukpomeraju i od podzemnih fenomena, stižu do Top 10 liste, utirući put za stotine dance hitova koji su usledili.

„Izuzetno sam srećan što imam priliku da podelim sjajnu energiju sa neverovatnom publikom u Beogradu,“ izjavio je Kevin Saunderson.

Knuckles je sarađivao sa mnogim poznatim imenima iz sveta muzike, poput Mary J. Blige, Sounds of Blackness, Michael Jackson, Janet Jackson, Diana Ross, Luther Vandross, Michael Bolton, Toni Braxton. Ne propustite priliku da na predstojećoj Freedom Music žurci, uživo vidite i čujete Godfathera vašeg omiljenog zvuka.

Podršku iskonskom house zvuku, sjajnoj atmosferi i vrhunskoj produkciji, pružiće DJ Pookie, vodeće ime domaćeg, klupskog provoda.

Veliki broj karata za ovaj događaj namenjen je vlasnicima Freedom Music Pass-a (više informacija o njemu, možete saznati na samoj žurci). Ograničen broj karata će se naći u slobodnoj prodaji, na prodajnim mestima Eventim-a po ceni od 1000 dinara. Freedom Music, subota 7. april u 22h, Depo Magacin –Travnička 3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: