Džek Vajt objavljuje solo album

Frontmen grupe "Vajt Strajps" (The White Stripes) najavio je da će se njegov debi solo album "Blunderbuss" pojaviti u prodaji 24. aprila i da sve pesme, koje je on napisao, otelotvoruju njegov osećaj samoizražavanja.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.01.2012.

11:32

Default images

"Dugo sam odlagao rad na solo albumu ali ove pesme deluju tako da mogu biti predstavljene samo pod mojim imenom. Niko i ništa nije imao veze sa njima osim mene, to su moje boje na mom platnu", navodi se u pevačevom saopštenju.

Snimljen u Nešvilu, album "Blunderbuš" je prvi solo album Džeka Vajta (36) koji je slavu stekao kao pevač, gitarista i klavijaturista Gremijem nagrađivanog dvojca "The White Stripes" u kome bubnjeve svira njegova bivša supruga Meg. Bend se zvanično raspao u februaru 2011. posle 14 godina saradnje.

Pevač je takođe i član rok grupa The Raconteurs" i The Deat Weather.

Prvi singl sa novog albuma Vajta "Love Interruption" obožavaoci će moći da slušaju preko interneta iduće sedmice, preneo je Rojters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: