"Nova scena" u Domu omladine

Nastupom grupe "Nežni Dalibor" 28. januara u klubu Doma omladine počinje serija koncerata pod nazivom "Nova scena", tokom koje će se predstaviti najtalentovanije domaće grupe, najavljeno je iz Doma omladine.

Kultura

Izvor: Tanjug

Petak, 27.01.2012.

14:18

Default images

"Nežni Dalibor", osnovan kao srednjoškolski bend 1995. godine u Vranju, predstaviće svoj drugi album "Normalan život".

Na kompilaciji "Jutro će promeniti sve" u izdanju PGP RTS-a, koja je promovisala nove rok grupe, objavili su singl "Značajan događaj", a u aprilu 2007. zajedno sa grupom "The Mothership Orćestra" održali su koncert u malom klubu Doma omladine Beograda pred oko 400 ljudi.

Prvi album "Sredstva i veštine" sa 14 pesama, snimljen u studiju producentske kuće "Digimedia", objavili su 1. septembra 2008.

U od skora odlično opremljenom malom prostoru za rok koncerte u Domu omladine, nakon "Nežnog Dalibora", nastupiće grupa "Virvel", 3. februara, a najavljen je i program sa sastavima "Stuttgart Online" i "Kriške", 11. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: