"Vampiri" se vraćaju na scenu

Beogradski sastav "Vampiri" najavljuje veliki povratnički koncert najavljen za 10. februar u Velikoj dvorani Sava Centra, sa početkom u 20h.

Podeli

"Vampiri" će nastupati kao sekstet, predvođeni frontmenom Aleksandrom Erakovićem-Erom. Iz originalne postave tu je još i Dejan Tomović-Tomke za klavijaturom. Novi članovi su: Damjan Dašić - bubnjevi i prateći vokal, Marko Calić - solo gitara i prateći vokal i Andreja Bucan – saksofon.

Kako je najavljeno iz Sava Centra, publika će imati priliku da posle više od decenije i po uživo čuje hitove sa svih pet albuma grupe "Vampiri" (Rama-lama-ding-dong, Ljubav je san, Malena, Plavi grad...), kao i pesme iz filma "Mi nismo anđeli" ( Be-be, Subota uveče, Zaljubljena tinejdžerka...).Najavljeni su i gosti iznenađenja.

"Vampiri" su svoj povratak na muzičku scenu obeležili i koncertom u Negotinu 10. januara.

Cene karata za koncert su 1.000, 1.300 i 1.600 dinara.

Muzika

Džek Vajt objavljuje solo album

Frontmen grupe "Vajt Strajps" (The White Stripes)najavio je da će se njegov debi solo album "Blunderbuss" pojaviti u prodaji 24. aprila i da sve pesme, koje je on napisao, otelotvoruju njegov osećaj samoizražavanja.

Muzika utorak 31.01. 11:32 Komentara: 0

Muzika "ispod" Njujorka

Sistem njujorške podzemne železnice, jedan od najvećih na svetu, svake nedelje po gradu preveze gotovo osam i po miliona putnika. Ali putnici ispod njujorških ulica nailaze i na melodije i ritmove koji dopunjavaju vožnju.

Muzika nedelja 29.01. 10:21 Komentara: 0

"Nova scena" u Domu omladine

Nastupom grupe "Nežni Dalibor" 28. januara u klubu Doma omladine počinje serija koncerata pod nazivom "Nova scena", tokom koje će se predstaviti najtalentovanije domaće grupe, najavljeno je iz Doma omladine.

Muzika petak 27.01. 14:18 Komentara: 1

"Sensation" ponovo u Areni 12. maja

Planetarni muzočki i klupski fenomen “Sensation“ biće održna u Beogradskoj Areni 12. maja, ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom Innerspace, saopštili su organizatori.

Muzika petak 27.01. 10:33
strana 1 od 46 idi na stranu