Dva Šerbedžijina koncerta u Srbiji

Poznati glumac Rade Šerbedžija održaće krajem januara koncerte u Novom Sadu i Beogradu, pod nazivom “Ponekad dolazim, ponekad odlazim”.

Kultura

Izvor: PR

Utorak, 29.11.2011.

14:07

Default images

Šerbedžija recituje poeziju i izvodi pesme koje najviše voli, bilo da je u pitanju filmska muzika ili izvorna narodna pesma iz Like ili drugih krajeva bivše SFRJ. Iako zauzet brojnim obavezama u Holivudu uvek se sa posebnom emocijom vraća u Srbiju”, stoji u saopštenju Agencije Lenkart koja organizuje koncert.

Prvi koncert održaće se 20. januara u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, na sceni “Jovan Đorđević”, sa početkom u 20h. Dan nakon toga Šerbedžija će nastupiti na Velikoj sceni beogradskog pozorišta Madlenianum sa početkom u 19.30h.

Karte za beogradski koncert već su u prodaji i mogu se nabaviti na biletarnicama Madlenianuma po ceni od 2000, 2500 i 3000 dinara.

Najnoviji film Radeta Šerbedžija u američke bioskope stiže krajem decembra. Reč je o drami “U zemlji krvi i meda”, rediteljskom prvencu Anđeline Džoli koji je tokom ove godine sniman u Bosni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: