Večeras Šade u Beogradskoj Areni

Britanska pevačica Šade (Sade Adu) nastupiće večeras u Beogradskoj areni, u okviru svetske turneje koja pretenduje da bude na prvom mestu po zaradi ove godine. Šade "mistična, elegantna, sa glasom koji zavodi" pratiće njen bend nepromenjen od samog početka, pojačan perkusionistima, gitaristima i saksofonistom.

Kultura

Izvor: PR

Petak, 28.10.2011.

15:41

Default images

Adu i njen bend preko dva sata zabavljaće publiku uz hitove kao što su “Your Love is King”, “Smooth Operator”, pokazaće vam šta je “The Sweetest Taboo”, rasplakati sa “Jezebel” i provesti kroz “No Ordinary Love.” U Beogradskoj areni biće izvedene najmanje 22 pesme.

Potencijalna set lista: Soldier of Love Your Love Is King, Skin, Kiss of Life, Love Is Found, In Another Time, Smooth Operator, Jezebel, Bring Me Home, Is It a Crime, Love Is Stronger Than Pride, All About Our Love, Paradise, Nothing Can Come Between Us, Morning Bird, King of Sorrow, The Sweetest Taboo, The Moon and the Sky, Pearls, No Ordinary Love, By Your Side, Cherish the Day...

Svetska turneja u okviru koje ćemo je videti i u Beogradu, već se nalazi na vrhu liste najposećenijih ove godine. Uz vizuelni dizajn umetnice Sofi Miler i tehničku opremu koja odlikuje svetske zvezde, ova turneja najveći je kandidat za laskavu titulu turneje sa najvećom zaradom. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Sade i njen bend osvojili su četiri Grammy nagrade. Prvu, davne 1986. i to za najboljeg novog izvođača, 1994. za najbolje R & B izvođenje pesme “No Ordinary Love”, 2002. za najbolji album pop izvođača, a 2011. za najbolje R & B izvođenje pesme "Soldier of Love".



Od objavljivanja svog debi albuma 'Diamond Life' 1984. do sada umetnica je objavila pet studijskih albuma, a svi su dospeli u Top 10 po Bilbordovoj listi 'Top 200 Album Chart'. Od 1984. do danas prodato je više od 55 miliona primeraka.

Njen poslednji studijski album 'Soldier of Love' ostvario je zavidan uspeh u celom svetu i debitovao kao broj 1. zadržavši se u Americi na vrhu pune tri nedelje. Prodat je u više od dva i po miliona primeraka, i dostigao je dijamantski tiraž.

U maju ove godine Sade je objavila album 'The Ultimate Collection' koji sadrži njene najpoznatije hitove, kao i tri do sada neobjavljene pesme. Na albumu se nalazi 29 klasičnih kompozicija uključujući ‘The Moon and The Sky’ remiks sa Džej Zijem, a samo mesec dana nakon objavljivanja album je dostigao dvostuko platinast tiraž.

Ulaznice po cenama od: 3500, 3900, 4500, 4900, 5500, 5900 i 6900 dinara možete naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: