Toni Benet najstariji broj jedan

Legendarni američki pevač Toni Benet, star 85 godina, postao je najstariji muzičar na vrhu liste najprodavanijih albuma u SAD

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2011.

15:21

Default images

Album "Duets II", na prvom mestu nove Bilbordove liste sadrži, izmedju ostalog, Benetov duet s pokojnom soul pevačicom Ejmi Vajnhaus, kao i sa pop zvezdom Lejdi Gagom.

Dosadašnji rekord držao je kantautor Bob Dilan koji je imao 67 godina u vreme kada je, 2009. godine, njegov album "Together Through Life" zauzeo prvo mesto američke liste albuma.

Benetu je to prvi put u šezdesetogodišnjoj karijeri da je dospeo na vrh te liste. Njegov prethodni najveći uspeh u SAD bio je kada je album "Duets" 2006. godine dospeo do trećeg mesta Bilbordove rang liste.

Toni Benet je dobitnik 15 nagrada Gremi, izmedju ostalog za životno delo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: